Bijzondere websites

Bijzondere websites


In de periode 1991 tot 1995 bezochten ruim 13.000 bezoekers uit binnen- en buitenland het woonhuis van Johan Meijering zodat zij ideeën konden opdoen voor hun eigen inrichting of woning. Ook werd informatie verstrekt en advies gegeven over bouwkundige zaken, wonen en design.
Op deze website presenteert Johan Meijering zijn alternatieve plan voor het bouwen van het Groninger Forum.
Een website helemaal gewijd aan "La Pasión - Salon de Tango y Cultura"
Sip Hofstede ken ik als de binnenhuisarchitect van het project Kijkbungalow Minerva (1991-1995) in Hoogkerk (Groningen). Als kunstliefhebber heb ik ook veel waardering voor zijn schilderstalenten. Op zijn website komen beide aspecten ruim aan bod.
Als oudste broer van ons gezin met drie kinderen (Johan, Frits en Gonda) ben ik bijzonder blij en verrast dat Frits met zijn schilderijen kleur brengt in ons dagelijks bestaan.
In 2008 nam ik het initiatief om samen met Paul Steverink en Johan van Wijk de stichting Staakt Het Vuren op te richten.
Doel: Een bijdrage leveren aan het vervangen van het consumentenvuurwerk door milieuvriendelijk, veilig, professioneel vuurwerk en lasershows.
Elikser BV uit Leeuwarden is de uitgever van mijn boeken, die in 2008 en 2011 zijn verschenen.
Zie thema Boeken & publicaties.
De illustrator Sieger Zuidersma (1952), zoon van Arie Zuidersma, het langst levende lid van de oude garde van de kunstkring de 'Groninger Ploeg' illustreerde met 16 illustraties in 2008 mijn boek "Vuurwerk. Dagboek van een ruststoker". Zie thema Boeken & publicaties.
Sopraan Sjoukje Kooistra, lid van Nostalgiá heeft een eigen website : voice art.
Galerie Ruigewaert heeft permanent schilderijen op voorraad van onder meer de mede-oprichter van de Groninger Ploeg Jan Altink en het langst levende lid van de oude garde van de Groninger Ploeg (ca. 10 jaar voorzitter) Arie Zuidersma.